Stolk AV kent een lange traditie in het vervaardigen van documentaires en items. Zowel inhoudelijk als facilitair leveren we al ruim dertig jaar films af waar we ontzettend trots op zijn. Vroeger, zoals "Een rustige Jaarwisseling" over vuurwerkslachtoffers, uitgezonden door de NOS voor twee miljoen kijkers.

Maar ook nu, zoals "Terug naar Syriƫ", de tweedelige documentaire van Floortje Dessing die werd gedraaid door onze cameraman Rachid el Mourif. Journalistiek en onafhankelijk denken en draaien is ons met de paplepel ingegoten. Verhalen vertellen met beeld, vooraan bij het nieuws, check en dubbelcheck.

Edit 'Ik Loop Hard' clinic

woensdag 10 januari 2018
Post door: Jeroen Steigenga

Promofilmpje gedraaid en gemonteerd voor de eerste clinic van Facebookgroep 'Ik Loop Hard'.

Training voor Cape Epic

donderdag 19 januari 2017
Post door: Rachid El Mourif

Op Lanzarote traint Wouter Duinisveld voor zijn deelname aan de Cape Epic. We volgen Wouter in zijn maanden voorbereiding tot de zwaarste mountainbikewedstrijd ter wereld. Hij zal als eerste atleet met een donorhart aan de start verschijnen.

Trainen met een donorhart

donderdag 19 januari 2017
Post door: Maarten van der Sluis

Op Lanzarote traint Wouter Duinisveld voor zijn deelname aan de Cape Epic. We volgen Wouter in zijn maanden voorbereiding tot de zwaarste mountainbikewedstrijd ter wereld. Hij zal als eerste atleet met een donorhart aan de start verschijnen. We filmen met een FS7 vanaf de grond, en een drone vanuit de lucht. 

welke content VERZORGEN wij nog meer 

Stolk AV