We helpen u met het opzetten van een livestream op uw website, youtube, facebook of waar dan ook op internet. Zo zijn uw klanten live bij uw productpresentatie, congres, wedstrijd of evenement. U vergroot uw bereik zonder er heel veel voor te hoeven doen. We begeleiden u in de wirwar van it-termen en zorgen dat u zich kunt richten op uw eigen werk.

Streamen kan al voor een klein budget. We bespreken met u de mogelijkheden; u blijft leading. Mag niet iedereen zomaar mee kijken? We zorgen voor versleuteling met een wachtwoord, dat u kunt versturen naar de door u gewenste doelgroep. Streaming hoeft niet met één camera; indien u graag meerdere camera's wil inzetten is dat geen probleem. Wie gingen u voor? Onder andere ASN Bank, Zalando, Schaatsmarathon Den Haag, Fisaf EK Hiphop, Koningsdam inwijding, IBM en Schmidt Zeevis!

De klas kiest

maandag 6 maart 2017
Post door: Stolk AV

Editie NL peilt de stemmig voor de verkiezingen op een middelbare school in Den Haag tijdens de live Facebookstream De Klas Kiest. Iedere week is een lijsttrekker te gast. Deze week: Mark Rutte.

NBA Accountantsdag

donderdag 24 november 2016

We streamen een dag live de NBA Accountantsdag in samenwerking met Live Online Events.

VHV Boksgala

zaterdag 19 november 2016

Voor de derde keer doen we de registratie van het VHv Boksgala, waarbij geld wordt opgehaald voor het goede doel. De locatie: Sugarfactory in Amsterdam.

Facebook live voor de ASN Bank

vrijdag 9 september 2016

We streamen het congres van de ASN Bank live op Facebook.

Inwijding Koningsdam

maandag 18 april 2016

De Koningsdam wordt bij de Cruiseterminal in Rotterdam ingewijd door het Koninklijk Paar. Wij regelen als hoofdaannemer de complete registratie voor schermen en internet.

WAT HEBBEN WIJ NOG MEER VOOR U IN HUIS

Stolk AV