Meercameraregistraties schakelen we via onze mobiele regieset of een van onze satellietwagens. Direct live de lucht in? Dat kan via onze dataverbinding die niet groter is dan een rugzak. Een heel betaalbare manier om in hoge kwaliteit uw boodschap live te streamen.

Ook onze satellietwagens worden ingezet als meercamera regiewagen. We kunnen vijf camera's aan onze wagen hangen en zo een gevarieerde uitzending maken voor televisie of internet. Zo deden we ondermeer diverse debatten, TedX Binnenhof voor RTL Z en ING, maar bijvoorbeeld ook de concerten van Kane, Racoon en Van Velzen.

Natuurlijk denken we graag mee over de mogelijkheden. Hebt u een productpresentatie of congres? En moet het geschakelde beeld van drie camera's getoond worden op aanwezige schermen en tegelijk gestreamd worden naar facebook of uw website? Geen enkel probleem! Bedrijven als Zalando en ASN Bank gingen u voor. We houden het simpel, betaalbaar en regelen alles op locatie. Zodat u zich op uw gasten kunt richten.

Motorcross schakelen!

zondag 4 maart 2018
Post door: Axel Broekhuizen

Motorcross wedstrijd schakelen.

Multicam

woensdag 8 november 2017
Post door: Patrick van Uffelen

Een 3 cameraregistratie voor een online talkshow voor Erasmus MC.

Samenwerking met Schaay AV

donderdag 12 oktober 2017
Post door: Jeroen Steigenga

In opdracht van Schaay-AV aan het werk tijdens de jaarlijkse publieksdag van De Hersenstichting. Dit jaar heeft de Publieksdag het thema 'hersenen en prikkels' en geven bekende wetenschappers lezingen op het gebied van hersenen. Het evenement is te volgen via een livestream.

De klas kiest

maandag 6 maart 2017
Post door: Stolk AV

Editie NL peilt de stemmig voor de verkiezingen op een middelbare school in Den Haag tijdens de live Facebookstream De Klas Kiest. Iedere week is een lijsttrekker te gast. Deze week: Mark Rutte.

NBA Accountantsdag

donderdag 24 november 2016

We streamen een dag live de NBA Accountantsdag in samenwerking met Live Online Events.

VHV Boksgala

zaterdag 19 november 2016

Voor de derde keer doen we de registratie van het VHv Boksgala, waarbij geld wordt opgehaald voor het goede doel. De locatie: Sugarfactory in Amsterdam.

Facebook live voor de ASN Bank

vrijdag 9 september 2016

We streamen het congres van de ASN Bank live op Facebook.

Inwijding Koningsdam

maandag 18 april 2016

De Koningsdam wordt bij de Cruiseterminal in Rotterdam ingewijd door het Koninklijk Paar. Wij regelen als hoofdaannemer de complete registratie voor schermen en internet.

WAT HEBBEN WIJ NOG MEER VOOR U IN HUIS

Stolk AV